Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 318-2444, 338-2775 Fax: -
  e-mail: bek@bek.hu

K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F r i s s    h í r e k H í r l e v e l e k H í r a r c h í v u m H a n g a n y a g o k
Adótanácsok Jogi tanácsok Sajtófigyelő Állás keres-kínál
BÉK Titkárság
Díjak, kitüntetések 2011. október 11.

Palóczi Antal-díj 2011      

Az Építészet világnapján, 2011. október 3. 11. 00 órakor a Belügyminisztérium márványaulájában Dr. Pintér Sándor, a Magyar Köztársaság belügyminiszter átadta a Palóczi Antal-díjakat.

A Palóczi Antal-díj a településrendezés területén legalább egy évtizeden át végzett kiemelkedő tevékenység, és az elért szakmai sikerek elismerését kifejező miniszteri díj.

A díjat kapta:
- Ihrig Dénes, a Budapesti Műszaki Egyetem Urbanisztikai Tanszéke nyugalmazott egyetemi docensének, aranydiplomás építészmérnök, a Budapesti Műszaki Egyetem Urbanisztika Tanszékén építész nemzedékek tanításában és nevelésében, az Ybl Miklós Főiskola városépítési oktatásának megszervezésében, a kari tudományos diákkörök, majd a kari gazdasági bizottság elnökségében végzett kimagasló oktatói és szakmai tevékenysége elismeréséül.
- Liszkay Krisztina, az Urban-Lis Stúdió Kft. ügyvezetőjének, vezető tervezőjének, okleveles építészmérnöknek, a fővárosra jellemző sajátos településtervezési metodika, valamint a városmegújítás újszerű szabályozási módszereinek kimunkálásában nyújtott kimagasló szerepvállalása, a Magyar Építész Kamara Terület- és Településrendezési tagozatának elnökeként végzett munkássága, a településrendezés területén példamutató elkötelezettséggel, komplex gondolkodásmóddal és problémamegoldó képességgel végzett több évtizedes jelentős és innovatív tervezői, szakmai-társadalmi és oktatói tevékenysége elismeréséül. 

 

 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2018 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015